EVERY BODY HAPPY

De laatste tijd komt de term “BODY POSITIVITY” vaak aan bod en het is ook al snel duidelijk dat het stiekem erg veel mensen bezig houdt. Binnen het thema body positivity draait het om het accepteren van niet alleen je eigen lichaam, maar elk lichaam ongeacht de maat, het figuur, de omvang en het voorkomen, bedoeld om het onrealistische schoonheidsideaal dat er heerst aan te pakken!

Wij vinden het dan ook ontzettend belangrijk om dit onderwerp binnen onze club bespreekbaar te maken.
Ja, wij staan uiteraard voor het werken aan een goede gezondheid, vitaliteit en weerstand. Maar, en deze maar is heel belangrijk, daar zijn GEEN standaard vormen of maten aan gekoppeld. Iedereen, maar dan ook écht IEDEREEN kan op zijn eigen manier werken aan de gezondheid van zijn of haar lichaam op de manier die bij jou past.

Wij zien de welbekende #FITGIRLS of alle (soms jaloersmakende) “perfecte lichamen” foto’s ook voorbij komen op de social media kanalen. En jaaa, wij kennen de struggles en onzekerheden zelf allemaal maar al te goed en willen dit dus bespreekbaar maken door hier samen met jullie aan te gaan werken.

Laat dat perfecte, gecreëerde beeld in je hoofd los! “Let it go” en focus op jij, jouw lijf, jouw gezondheid! Doe het niet voor een ander, doe het voor jezelf, voor je lichaam! Hij is er 24/7 voor jou, zorg dat je ook goed voor hem bent. Op jouw manier, jouw niveau, in de vorm die goed voelt voor jou! Je bent het waard! EN JE KAN HET!

Regelmatig zullen wij blogs gaan plaatsen omtrent het thema body positivity, omdat wij het zo belangrijk vinden dit onderwerp bespreekbaar te maken en iedereen hierin verder willen helpen, steunen, bewustwording willen creëren en jullie willen begeleiden. Ook op de hoogte blijven? Zorg er dan voor dat je ons blijft volgen door onze social media kanalen te volgen én af en toe een kijkje op onze website te nemen!

LEKKER IN JE LIJF bij Halderberge Vitaal!

De club voor EVERY BODY!

#bodypositive #bodyshapes #loveyourself #youcandoit