Wie zijn wij

Healthclub NRGY

Kwaliteit in bewegen. Dat is waar wij voor staan!

Onze kernwaarden zijn:

  • kwaliteit,
  • gezelligheid en
  • ontspanning.

Bij ons vind je een enthousiast team en veel verschillende faciliteiten, waardoor er altijd iets tussen zit voor jou. Of het nu gaat om fitness, spinning, small group training, outdoor training, personal training of een van onze andere groepslessen, aan De Lange Meeten 6A te Hoeven ben je aan het juiste adres.

Ook voor voedingsbegeleiding en ontspanningsfaciliteiten zoals zonnebank kun je bij ons terecht. Onze doelstelling is om een omgeving te creëren waarin jij jezelf fijn en thuis voelt en om je handvatten te geven om te werken aan een (nog) vitalere versie van jezelf.

Onze samenleving wordt alsmaar drukker en stressvoller. Om je kwaliteit van leven hoog te houden, is onthaasten erg belangrijk in de hectische omgeving waarin we met zijn allen leven. Uit wetenschappelijk onderzoek volgt dat sport en ontspanning hieraan positief bijdragen. Bij Halderberge Vitaal is het ontspannen door inspannen.

Wij laten je graag kennismaken met onze diverse vormen van bewegen en trainen. Wij zien het als onze missie om mensen te enthousiasmeren en te helpen om hun kwaliteit van leven hoog te houden door het bieden van ontspanning door inspanning.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Halderberge Vitaal? Dan nodigen we je graag uit om eens een kijkje te komen nemen en te proeven van de altijd gezellige sfeer.

Uiteraard kun je ook – geheel vrijblijvend – een proefles of -training bij ons volgen. Kom langs of bel of e-mail ons; tot snel!

 

 

NEEM CONTACT OP