Het is bijna 1 juli, tijd voor de heropening!

Lieve leden,

Oh lieve sporters, het is alweer bijna 1 juli én dat betekent dat we weer bijna naar binnen mogen om te trainen!
Een hele hoop trouwe gezichten hebben wij buiten alweer mogen verwelkomen, maar wij hopen iedereen ook snel weer binnen te zien! Wat hebben we jullie gemist zeg!

Natuurlijk gaat het er binnen wel een beetje anders uitzien als dat jullie van ons gewend waren. Wij hebben nog een aantal verschillende “regels” opgelegd gekregen waar wij aan moeten voldoen om open te kunnen én wij zijn dan ook druk bezig om aan al deze maatregelen te voldoen. We kunnen wel zeggen dat 1 juli dan ook écht als een soort heropening voelt!

Op onze website leggen wij jullie graag alles uit over hoe trainen er vanaf 1 juli uit zal gaan zien bij Halderberge Vitaal. Zo vind je hier het protocol wat per 1 juli in zal gaan en het nieuwe zomerrooster wat tussen 1 juli en 31 augustus zal gaan draaien met de daarbij behorende uitleg.

Wij willen je vragen om alles écht goed door te lezen. Als we ons samen aan deze voorzorgsmaatregelen houden, kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen wij je veilig begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid!

Sportieve groet,
Namens heel Team Halderberge Vitaal