Testimonial

No Background

Color Background

Image Background

Grid Testimonials

Na al eerder begonnen te zijn bij een opstapgroep elders (en weer gestopt te zijn…) Gaf ik mezelf nog 1 laatste poging. Bij Halderberge vitaal nog 1 keer proberen. Een goede keuze! Een leuke groep en een gemotiveerde trainer. Nooit verwacht maar ik ga het hardlopen zelfs leuk vinden! Inmiddels weer een stapje verder in de loopgroep, waar goed ingespeeld wordt op de verschillende niveaus. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb!

Debbie

Met veel plezier sport ik 3x per week bij Halderberge Vitaal. Buiten het sporten is ook het sociale aspect altijd aanwezig! Het publiek is er allemaal even vriendelijk en de sfeer gemoedelijk . De eigenaar van Halderberge Vitaal (Lars Pot) is een vriendelijke man die serieus naar je luistert wanneer je komt met ideeën of opmerkingen. De kwaliteit van mijn groepslessen zijn prima (Bodystep, Sh'Bam, Zumba en PWR!) Het personeel is hartstikke vriendelijk, ze stralen uit dat je welkom bent, wat mij altijd het gevoel van 'thuiskomen' geeft.

Carla van Gorcum

Ruim 10 jaar sport ik bij Haldergerge Vitaal (voorheen Sportpunt Hoeven). Met de overname door Lars Pot, 1 jaar geleden, is de sportschool nóg beter geworden! Aanbod voor jong en oud, gekwalificeerde instructeurs, gevarieerd aanbod van lessen. Er heerst een gemoedelijke sfeer, medewerkers zijn zeer toegankelijk en gezellig. Er wordt ook echt geluisterd naar de klant. Toen de sportschool gesloten was ivm Corona is het team heel actief online-lessen gaan geven en werd er sportmateriaal uitgeleend. Kortom: TOPsportschool! Met vriendelijke groet, Annelies van Dam

Annelies van Dam

..Hardloop Opstartgroep.. Fijne rustige opbouw waarbij een ieder zijn eigen tempo kon lopen en we toch met z''n allen een groep vormden. Afwisselde routes en fijn om op deze manier het hardlopen weer op te pakken na enige tijd.

Coranda

Halderberge Vitaal Een sportschool met een fijne sfeer Pittige workouts En zeer gemotiveerde sport instructeurs

Angelien

Een of meerdere keren per week ontmoeten verschillende ouderen elkaar in de sportzaal van Halderberge Vitaal. De grote verscheidenheid aan apparaten nodigen hen daarbij steeds weer uit om op allerlei manieren de vaak al wat strammere ledematen en spieren op een verantwoorde wijze weer de nodige soepelheid te geven. Dit is niet alleen van belang voor de lichamelijke gezondheid, naar ook de geest is daarbij gebaat. Er is immers niet voor niets een gezegde dat daarvan getuigt, nl. ”een gezonde geest in een gezond lichaam”. Het sportief bewegen is natuurlijk niet de enige reden waarom deze ”oudjes” regelmatig in de sportzaal te vinden zijn. Ook de persoonlijke contacten met leeftijdgenoten hebben ongetwijfeld een zeer positieve invloed op eenieders welzijn. Een daarbij komend voordeel is, dat je regelmatig weer mensen ontmoet, die je vaak al jaren niet hebt gezien. Onder de aanwezige sporters bevinden zich meestal (in de ochtenden dat ik altijd kom) ook wel wat jongeren. Dit is goed voor de onderlinge sfeer. Je houdt daardoor bovendien ook de noodzakelijke contacten met de jongere generaties. Het team van Halderberge Vitaal is even vriendelijk en behulpzaam als altijd, staat altijd klaar voor een praatje en ik sluit mijn training dan ook altijd af met een bakje koffie!

Jan van Zitteren