VACATURE: FRONTDESKMEDEWERKER (bijbaan)

Staat klantvriendelijkheid bij jou op nummer één? Ben jij proactief en werk jij graag vanuit een dienstverlenende rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Healthclub NRGY is onderdeel van een gezondheidscentrum met vele mogelijkheden betreft fitness, personal training, small group training, groepslessen, voedingsadvies, fysiotherapie en nog veel meer!

Wat zoeken wij?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze sporters en patiënten en dus hét visitekaartje van de organisaties Healthclub NRGY en Arcus Fysio. Je beantwoordt de telefoon en overige inkomende berichten, voert verschillende administratieve taken uit en staat iedereen altijd vriendelijk te woord. Je kunt snel schakelen en stelt de juiste prioriteiten. We zoeken iemand die beschikbaar is in de avonduren en in het weekend. Ook zijn we op zoek naar flexibiliteit in vakantieperiodes.

Heb jij affiniteit met sport? En lijkt het je leuk om in de toekomst eventueel ook trainingen te gaan geven (in groepsverband of/en 1 op 1)? Geef dit dan zeker aan in je motivatie brief!

Dit ben jij:

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau (je mag nog gewoon op school zitten)
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar niet verplicht
  • Iedereen begroeten met een vriendelijke lach is voor jou vanzelfsprekend
  • Je bent stressbestendig, proactief, klantvriendelijk, flexibel, kunt snel schakelen en stelt de juiste prioriteiten
  • Affiniteit met sport
  • Je kunt goed omgaan met diverse softwarepakketten

Wij bieden een leuke, afwisselende en uitdagende baan binnen een professioneel, gezellig en dynamisch team. Binnen onze club hangt een huiselijke sfeer en wij willen dan ook dat het voor onze bezoekers heerlijk voelt als thuiskomen als ze weer mogen komen sporten. Onze club blijft zich ontwikkelen en daarin groei jij mee. We bieden een passend salaris.

Ben jij enthousiast geworden en kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer, stuur je cv en motivatie naar charona@healthclub-nrgy.nl en hopelijk zien wij elkaar snel tijdens een kennismakingsgesprek!

Acquisitie nav deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.