BIG NEWS!

LARS DRAAGT HET STOKJE OVER AAN CHARONA!

Ja, jullie lezen het goed; ons eigen Charoon die al 9 jaar vol passie en bevlogenheid voor deze mooie club werkt wordt vanaf 1 januari 2023 de nieuwe eigenaresse van Halderberge Vitaal!

3,5 jaar geleden is Lars zijn Halderberge Vitaal-avontuur gestart met Charona aan zijn zijde. In die 3,5 jaar heeft hij dus als geen ander kunnen ervaren wat Charona in haar mars heeft en dat haar hart voor de zaak oneindig is. Hij zag daarom een andere rol voor haar weggelegd. Tegelijkertijd heeft hij in die jaren over zichzelf ervaren dat zijn hart vooral “op de vloer” ligt. Bezig zijn met de mensen met zijn fysiotherapie, personal training en lessen. Hij zag een WIN-WIN-situatie en was heel benieuwd of Charona deze WIN-WIN-situatie ook zag. Lars heeft daarom dit balletje opgegooid bij Charona en op de vraag of zij de nieuwe eigenaresse van Halderberge Vitaal wil worden, heeft ze na een poos goed nadenken volmondig JA gezegd!

Het team is al op de hoogte en hartstikke enthousiast dus het was nu de hoogste tijd om ’t ook met jullie allemaal te delen!

Wij horen jullie al bijna denken: “Hartstikke leuk! Maar,… wat gaat er veranderen voor ons?”

Daar hebben wij een heel mooi antwoord op: Eigenlijk niks! Al onze Frontdeskmedewerkers blijven dagelijks voor jullie klaarstaan met een vriendelijke begroeting, de interieurverzorgsters blijven ervoor zorgen dat alles er piekfijn uitziet, onze fanatieke trainers zullen allemaal de beste lessen voor jullie weg blijven zetten en ook de lessen die jullie van ons gewend zijn zullen uiteraard op het rooster blijven staan. Achter de schermen zijn we zelfs al hard aan het brainstormen over hoe we het aanbod en de service nóg verder uit zouden kunnen breiden!

Mocht je het jezelf toch nog afvragen, even een stukje bevestiging; zowel Lars als Charona en alle andere vertrouwde gezichten blijven dus gewoon actief binnen deze club met het geven van trainingen en lessen! Superfijn toch?

Is er dan niets wat verandert? Oh jawel! Want Charona wil vanaf 1 januari wel gelijk aan de buitenwereld laten zien dat er écht wel een frisse, nieuwe energie door deze club heen zal gaan en hoe kun je dat nou beter doen dan door het aanpassen van o.a. de huisstijl, een stukje visie, het logo en… DE NAAM! Raden mag natuurlijk áltijd, maar we houden hem nog even geheim! Spannend hè?!

Wij hopen dat veel van jullie vragen bij deze al beantwoord zijn, maar mochten er tóch nog dingen zijn die je graag wilt weten; VRAGEN! Iedereen binnen het team is helemaal up to date en hartstikke toegankelijk, dus kom gerust langs, stuur een mail of bel met onze frontdesk, dan leggen wij je heel graag alles uit.

 

Hopelijk tot heel snel!