OPEN WEEK

Een open dag? Neee, bij ons kun je vanaf NÚ gewoon een week lang ons aanbod komen ervaren tijdens onze OPEN WEEK!
Is het tijd om weer in beweging te komen? Jezelf lekkerder en gezonder in je lijf te voelen, wat fitter te worden of een paar kilootjes te verliezen? Kom dan naar de OPEN WEEK van onze club!
Dit is dé kans om een kijkje te nemen, vragen te stellen, workouts te ervaren en te ontdekken of onze club een match is voor jou! Schrijf jij je tijdens de open week direct in op de club of online, dan profiteer je van onze OPEN WEEK ACTIE; je ontvangt dan €10,- korting op je Sportmedische Intake (geldig t/m 8 april 2023)!
Dit is absoluut hèt perfecte moment om te starten, want niet geheel toevallig starten wij deze week óók met het geven van de nieuwste RELEASES tijdens onze groepslessen BODYPUMP, BODYSTEP, BODYBALANCE, SPINNING, SH’BAM, ABSCORE en BBB! De nieuwste muziek, nieuwe bewegingen, combinaties, choreo’s en uitdagingen.
Onze FIT30 lessen wisselen natuurlijk dagelijks! Liever de ZUMBA, KICKBOKSEN, SENIOR FIT, PWR! óf één van onze kinderlessen uitproberen? Ook dat kan deze week allemaal!
Vraag heel gemakkelijk een compleet GRATIS VRIJBLIJVENDE proefweek aan via onderstaande link, informeer bij ons Frontdesk óf loop gezellig binnen aan De Lange Meeten 6a in Hoeven om alvast wat sfeer te komen proeven!
Tot dan!
https://healthclubnrgy.virtuagym.com/webshop/product?id=44e37c38e712aaf47162db88dad314444591&club=ZmhBMUxRWFBYcUpUQ3pWYUdEQktpQT09&embedded=1