NIEUW: BOOSTER!

BOOSTER is de naam van onze gloednieuwe HIIT workout bij Halderberge Vitaal!

Maar,… wat is HIIT precies?

HIIT betekent High Intensity Interval Training oftewel een intervaltraining met lekkere hoge intensiteit! Deze intervallen zijn steeds gelijk, dus steeds een zelfde aantal seconden, afstand of herhalingen. Tijdens onze BOOSTER zijn deze intervallen kort (50 seconden) want het is de bedoeling dat je jezelf tijdens 4 rondes met verschillende intervallen flink uitdaagt en maximaal inspant! De intervallen wissel je steeds af met rust (10 seconden) of een iets minder intensieve oefening.

 

DE VOORDELEN VAN BOOSTER

Onze HIIT workout BOOSTER is een erg populair trainingsvorm. Dit komt omdat deze training flink wat voordelen heeft; zo is het een hele effectieve training binnen een kort tijdsbestek, je kunt er eindeloos mee variëren en het is geschikt voor alle niveaus. Het enige wat jij tijdens elke BOOSTER workout doet is eruit halen wat er voor jou in zit die dag, volledig binnen jouw eigen kunnen!

 

BOOSTER = Effectief

Wanneer je BOOSTER vergelijkt met andere manieren van trainen in bijvoorbeeld de fitness zul je bij een HIIT training in minder tijd hetzelfde of zelfs een grote trainingseffect realiseren! Het is veel intensiever en functioneler voor je hele lichaam dan een half uurtje op de crosstrainer of loopband staan bijvoorbeeld.

 

Hebben wij je overtuigd en wil je ook meedoen met deze gloednieuwe les? Geef je dan snel op via de app óf vraag die GRATIS vrijblijvende proefles aan!

 

fit@halderbergevitaal.nl

0165-201168