Release Party Week

Vanaf de maand oktober draaien wij bij al onze Les Mills groepslessen weer een nieuw programma! Nieuwe muziek, nieuwe bewegingen, nieuwe choreo’s en nieuwe uitdagingen! Onze instructeurs hebben zich weer maximaal voorbereid en er dan ook weer mega veel zin in om het komende kwartaal samen met jullie te gaan knallen en te werken aan jullie goals!

 

Nieuwsgierig naar verschillende lessen, maar nooit de stap durven zetten om deel te nemen? Vanaf deze week zijn de lessen weer nieuw voor iedereen waardoor de drempel om te komen voor jou wellicht lager wordt!

 

Be stronger then your excuses, onthoud voor wie je het doet en kom van maandag 3 oktober tot en met zondag 9 oktober al onze groepslessen uitproberen! Meld je snel aan via de app óf vraag die GRATIS vrijblijvende proefles aan via onze Frontdesk.

 

Pssst: wil jij tijdens onze Release Party Week nog profiteren van de Zomerabonnementen Actie? DAT KAN! Meld je dan vóór 1 oktober aan voor die GRATIS proefles en claim deze actie, dan kun jij nog profiteren van korting op je intake en een maandelijks opzegbaar abonnement voor het voordeligste tarief!

 

 

#bodystep #bodypump #bodybalance #shbam