VACATURE ALERT!

Kom jij ons team van communicatieve sportievelingen met kennis van zaken versterken? Deze vacature zou zomaar iets voor jou kunnen zijn!

  • Medewerker Frontdesk (± 19 uur dinsdag & vrijdag) 
  • Medewerker Frontdesk (± 7 uur zondagochtend & dinsdagavond)
  • Instructor + Personal Trainer 

Staat klantvriendelijkheid bij jou op nummer één? Ben jij proactief en werk jij graag vanuit een dienstverlenende rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?Wij zijn een gezondheidscentrum met vele mogelijkheden op sportief gebied (zoals fitness, personal training, small group training, groepslessen en voedingsadvies) en disciplines in de zorg (fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manueel therapie, logopedie, podotherapie en diëtetiek).

Wat zoeken wij?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten en sporters en dus hét visitekaartje van de organisaties Halderberge Vitaal en Arcus Fysiotherapie. Je beantwoordt de telefoon en staat patiënten, sporters en bezoekers vriendelijk te woord. Ook zorg je voor een correcte registratie in het elektronisch patiëntendossier en het ledenbestand. Je kunt snel schakelen en stelt de juiste prioriteiten. We zoeken iemand die beschikbaar is overdag, in de avonduren en in het weekend. Ook zijn we op zoek naar flexibiliteit in vakantieperiodes.

Heb jij affiniteit met sport? Lijkt het je leuk om trainingen (in groepsverband en 1 op 1) te gaan geven? Maar heb je nog niet de goede papieren? Laat je dit dan niet weerhouden om te solliciteren voor onze “Instructor” functie, want wij leiden je graag op!

 

Dit ben jij:

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau (je mag nog gewoon op school zitten)
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar niet verplicht
  • Je bent stressbestendig, proactief, klantvriendelijk, flexibel, kunt snel schakelen en stelt de juiste prioriteiten
  • Je kunt goed omgaan met diverse softwarepakketten
    Wij bieden een leuke, afwisselende en uitdagende baan binnen een professioneel, gezellig en dynamisch team. Binnen ons gezondheidscentrum hangt een huiselijke sfeer en wij willen dan ook dat het voor onze klanten en patiënten voelt als thuiskomen als ze weer mogen komen. Onze club blijft zich ontwikkelen en daarin groei jij mee. We bieden een passend salaris.

Ben jij enthousiast geworden en kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer, stuur je cv en motivatie naar charona@halderbergevitaal.nl (cc naar cees@arcusfysio.nl) en hopelijk zien wij elkaar snel tijdens een kennismakingsgesprek!   Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.