WORKSHOP BODY MIND RELEASE

Last van lichamelijke klachten of mentale blokkades? Ervaar je angst of stress, mis je soms de motivatie of heb je misschien met enige regelmaat last van bijvoorbeeld je nek, bekken of onderrug? Lieve sporter, lees dan snel verder, want deze is voor jou! Wij organiseren aanstaande donderdagavond een GRATIS workshop BODY MIND RELEASE in samenwerking met Denise van Hal van het Jubelcentrum voor onze leden (niet-leden zijn ook van harte welkom, maar zij betalen dan €10,- voor de workshop). Denise is een ontzettend inspirerende coach en therapeut die jullie graag wil helpen door bijvoorbeeld het geven van tools om zelf toe te passen om meer ontspannen, bewust en positief te leven! Meer weten? Lees dan snel verder en zorg dat je erbij bent!

 

“HET JUBELCENTRUM – MOEITELOOS LEVEN

“Als iets te veel moeite kost in jouw leven is dit hèt signaal om datgene compleet anders te gaan doen.”

Wist je dat een hele hoop lichamelijke klachten in het hoofd kunnen ontstaan? Angst, overdenken, stress, trauma’s; ze kunnen allemaal een trigger zijn voor een lichamelijke klacht. Maar denk ook aan de mentale blokkades die ze met zich mee kunnen brengen; gebrek aan motivatie, onzekerheid en een futloos gevoel zijn daar mooie voorbeelden van.

Haal de pijn en verkramping uit jouw lijf en ga positief door met leven! Leeftijd is voor geluk niet van belang, ook niet of het privé- of zakelijke geluk betreft. Alles waarvan je nu slecht slaapt, je je futloos of rusteloos voelt of waarvan je merkt dat je focus en energielevel zich niet op het goede peil bevinden, daar gaan we samen aan werken!

 

Tijdens deze workshop avond ga ik met de volgende topics aan de slag:

  • Uitleg over de fysieke en mentale klachten als gevolg van verkramping.
  • Waar zijn onze beperkende gevoelens, angsten en beperkingen ontstaan en hoe kunnen we deze los laten.
  • Waarom het zo belangrijk is om jezelf bewust te zijn van datgeen wat in je onbewuste ligt.
  • Vier tools om zelf toe te passen om meer ontspannen en positief te leven!

 

Heb ik je interesse gewekt? Klaar om de tools te ontvangen die jou zullen helpen in de toekomst?! Dan zie ik je heel erg graag tijdens de workshop BODY MIND RELEASE op donderdagavond 20 oktober om 19:30 uur aan de Lange Meeten 6a in Hoeven, bij Halderberge Vitaal. Jezelf opgeven voor de workshop kan via het rooster in de Halderberge Vitaal app of door een mailtje te sturen naar fit@halderbergevitaal.nl.

Nog geen lid, maar wél interesse in deze workshop? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom! Neem dan snel contact op met de frontdesk, zij leggen je dan graag alles uit en reserveren een plekje voor je.

 

Persoonlijke vragen en benieuwd of ik je na de workshop verder kan helpen? Yes, I can! Er staan na de workshop ook een aantal 1 op 1 momentjes open in het rooster waarop jij jezelf in kan plannen zodat we samen kunnen kijken wat ik in de toekomst voor jou kan betekenen! Komt deze avond jou niet uit? Neem dan gerust contact met me op, dan zoeken we samen naar een moment wat wél past!

 

Tot donderdag!

 

 

Groetjes,

Denise

NLP Coach – Body Mind Release Therapeut – eigenaresse Het Jubelcentrum

info@hetjubelcentrum.nl