ROOSTER & ACTIES – SPORTEN VOOR SOPHIA

Wát een mooie dag vol met leuke ACTIES voor het Sophia Kinderziekenhuis én JOU gaat het morgen worden in ons mooie Hoeven! Lees snel verder!

Wat gaan we allemaal doen?

  • Heel de dag Sporten voor Sophia in de tent op het AKKERLINGEN veld en JIJ kunt meedoen! Check het rooster op onze website (of socials) en meld je aan via onze Frontdesk of app.
  • Iedereen kan een vrijwillige donatie achterlaten.
  • Doe mee met onze challenge in de tent en maak kans op een GRATIS Personal Training sessie!
  • Sport jij zaterdag 28 mei met ons mee in de tent? Dan maak JIJ kans om een maand GRATIS onbeperkt sporten te winnen!*
  • Nog geen lid? Schrijf je dan dit weekend in, dan ontvang jij je Sportmedische Intake helemaal GRATIS!**
  • Doe de GRATIS Health Check bij een van onze medewerkers en ontvang direct advies op maat.
  • In de middag zal er vanaf 14:30 uur van alles voor alle KIDS te beleven zijn! MINI FIT, KIDS FIT én STREETDANCE! Iedereen mag meedoen, maar het handigste is als je jezelf even vooraf opgeeft!

Wil je meer informatie over Fietsen voor Sophia op 18 en 19 juni? Kom morgen dan ook zeker even langs, want Jeroen kan al je vragen beantwoorden!

Oh jongens, wij kunnen niet wachten om ons morgen samen met jullie voor het Sophia Kinderziekenhuis in het zweet te werken! ZIN IN!

TOT MORGEN!

fit@halderbergevitaal.nl

0165-201168

*Kans maken op die maand GRATIS onbeperkt sporten? Zorg dan dat je in ons systeem aangemeld staat voor één of meerdere van onze workouts! Hoe meer lessen, hoe meer kans.

** Inschrijven en profiteren van de GRATIS intake? De actie geldt alleen op 28 en 29 mei. Geen tijd om langs de komen bij Sporten voor Sophia óf aan De Lange Meeten 6a? Meld jezelf dan dit weekend aan als nieuw lid via fit@halderbergevitaal.nl en geef aan dat je wilt profiteren van de Braderie Actie!

#Halderberge #halderbergevitaal #sportenvoorsophia #SophiaKinderziekenhuis #workouts #goeddoel