SPORTEN VOOR SOPHIA

Wij hebben jullie hulp nodig,… niet één, maar TWEE keer!
Lees snel verder!

 

  1. FIETSEN VOOR SOPHIA

Op zaterdag 18 (blok 4 – 18.30 – 21.00 uur) en zondag 19 juni (blok 2 – 12.00 – 14.00 uur) mag ik (Jeroen van Hees) me weer in gaan zetten als spinninginstructeur voor het Sophia Kinderziekenhuis tijdens het evenement “Fietsen voor Sophia”.

Het Kinderthoraxcentrum in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis is er voor kinderen met problemen aan het hart, de longen en de luchtwegen. Dit jaar staat in het teken van de realisatie van het Sophia ‘So Fit & Fun Centrum’. Spelen en sporten met leeftijdsgenootjes is ontzettend belangrijk voor kinderen. Het stimuleert de gezondheid van hart, longen en spieren, maar ook een gezonde groei en ontwikkeling.

Voor dit mooie en oh zó belangrijke doel gaan wij proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te spinnen (en sporten, maar dat lees je een stukje verderop) én JIJ kan erbij zijn! Sterker nog; ik zou het heel GAAF vinden als zoveel mogelijk sporters vanuit Halderberge Vitaal met mij meegaan naar dit evenement om zich samen met mij in te zetten.

Dus,… ben jij er bij?
Zaterdag 18 juni blok 4, of
Zondag 19 juni blok 2

Geef je dan snel op via de website of de Vitaal Teampagina voor zondag blok 2 (https://www.sportenvoorsophia.nl/team/vitaal )

Meer informatie kun je vinden op de website van Sporten voor Sophia https://www.sportenvoorsophia.nl/…/fietsen-voor-sophia…

 

 

2. SPORTEN VOOR SOPHIA

Máár voordat het zover is kun je mij ook al helpen en dit keer veel dichter bij huis. Op zaterdag 28 mei gaan wij samen met de andere instructeurs van Halderberge Vitaal namelijk óók de hele dag “Sporten voor Sophia” op het Akkerlingen veld in Hoeven, in een grote tent, tijdens de Braderie!

Er zullen deze hele dag verschillende workouts aangeboden worden waarbij je dus ook een vrijwillige donatie kunt doen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, maar ook hoe hoger het bedrag voor dit mooie doel natuurlijk. Ook niet leden zijn uiteraard de hele dag van harte welkom!

Gaan we alleen maar sporten op de 28e? Dat kan, maar hoeft niet! In de tent is de bar namelijk ook de gehele dag geopend, er is een terras, er is in en rondom de tent van alles te beleven voor jong en oud, er is muziek én je kunt er lekker wat te eten halen!

Zullen we hier samen gewoon een hele mooie, gezellige, betekenisvolle dag van gaan maken? Opgeven voor de 1e workouts kan al via het rooster in jullie app óf, voor de niet leden, via onze Frontdesk (0165-201168 óf fit@halderbergevitaal.nl)!

 

LET’S DO THIS! <3