Charona van den Berg

Charona van den Berg

Over mij

Charona van den Berg
Trainer

Charona van den Berg

“Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet!”

Introductie

Geboortedatum: 05-04-1991

Woonplaats: Hoeven

Werkzaamheden binnen Halderberge Vitaal: Naast dat ik groepslesinstructrice ben, mag ik mezelf ook manager van deze mooie club noemen. Ik regel achter de schermen dus ook écht een hele hoop voor de club, het team en onze fanatieke leden én ben verantwoordelijk voor al onze Social Media en communicatie.

Hoe ben je bij Halderberge Vitaal terechtgekomen: Ik ben eind 2013 op een openstaande vacature afgekomen. Ze waren op zoek naar een Frontdeskmedewerkster en Streetdance Instructrice. Hoe zegt Pippi Langkous het ook alweer altijd,… “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Dat dus en zo geschiedde! 😉

Wanneer ik hier ben begonnen met werken: 01-01-2014

Mijn collega’s en sporters zeggen denk ik over mij dat ik bekend sta om – als: Uhhm,… Enthousiast? Spontaan, ik hoop aardig, soms wat chaotisch (lees: meestal), erg impulsief en daar ook altijd gelijk naar handelen (en iedereen om mij heen mee bombarderen) én ook écht wel een beetje een kneus haha! Als in; ik vind het niet erg om mezelf voorschut te zetten en doe het dan ook vaak al zonder dat ik er erg in heb. 😉

De lessen die ik geef: Ik geef de kinderlessen Streetdance & Super Kids. Daarnaast ben ik ook bijna dagelijks in de groepszaal te vinden om de lessen BODYSTEP, ZUMBA, SH’BAM, ABSCORE of PWR! te geven. Mocht er een collega afwezig zijn, dan val ik ook weleens in bij de FIT30.

Favoriete workout/sport: Uhhm, pfoeee,… lastig! Ik vind namelijk altijd alles SUPER leuk om te doen! Als ik dan moet kiezen dan ga ik toch voor een dance workout (SH’BAM of ZUMBA)!

Wat ik graag nog zou leren: GOEIE PUSH UPS!

Wat ik vroeger wilde worden: Juf of kapster.

Zo ziet mijn ideale vrije dag eruit: Allereerst de dag beginnen zonder wekker, rustig beginnen met wat Netflix, een beetje shoppen, lekker Grieks eten en afsluiten op een feestje/festival waar heerlijk gedanst en meegezongen wordt tot diep in de nacht!

Mijn hobby’s: Dansen, naar de Efteling gaan, carnaval (mag ik dat een hobby noemen?), evenementen organiseren en helpen bij activiteiten in ons mooie dorpje Hoeven.

Het beste wat mij ooit is overkomen: Misschien toch wel écht hier gaan werken! Ik heb hier zo ontzettend veel over mezelf geleerd en mezelf kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben en daar ben ik écht wel heel erg dankbaar voor.

Dit kan ik elke dag eten: Lichtblauwe Dorito’s (maar ik doe het niet hoor!)

Wat niemand van mij weet: Dat ik voor een groep mensen staan eigenlijk hartstikke spannend vind.

Op mijn bucketlist staat nog: Cliché misschien, maar hoop vooral dat het me ooit gegeven is moeder te mogen worden!

Deze persoon verdient zeker een standbeeld: DAMON SALVATORE! (Ian Somerhalder) Gewoon,… omdat ie zo knap is!

Mijn slechtste gewoonte: Ik kan heeeel eigenwijs zijn!

Levensmotto: “Komt goed!” Want alles komt ook écht altijd goed, linksom of rechtsom.

Mijn sporttip voor jou: Ga iets doen wat je écht leuk vindt! Ga lekker proeven bij alle verschillende lessen en zoek iets wat bij je past, waar je blij van wordt, waar je altijd met ontzettend veel plezier naar toe gaat en je zult zien dat sporten ook écht heeeel erg leuk kan zijn!

Motivational Quote: “Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet!”

Bezoek de lessen
Charona van den Berg

Mijn lessen

[ttbase_event_grid categories=”none” excerpt=”false”]