Lars Pot

Lars Pot

Over mij

Lars Pot
Fysiotherapeut, personal trainer

Lars Pot

Al van kinds af aan is sport mijn passie!

Introductie

Mijn naam is Lars Pot; fysiotherapeut, personal trainer en eigenaar van Halderberge Vitaal. Al van kinds af aan is sport mijn passie. Voor mij was het dan ook een makkelijke keuze om na mijn middelbare school de sportopleiding aan het CIOS te gaan volgen. Al snel trok de fitnessbranche mijn aandacht en na een aantal leuke en leerzame stages wist ik zeker dat ik mijn toekomst zag in deze branche. Na het succesvol afronden van mijn opleiding ben ik direct aan de slag gegaan als fitness- en groepslesinstructeur.

Na een aantal jaren fulltime werken, begon het toch te kriebelen om mezelf verder te ontwikkelen en op te leiden. Al gauw daarna ben ik – naast mijn baan – gestart met de vierjarige opleiding fysiotherapie aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein. Dit waren vier pittige jaren, maar ook vier mooie jaren die me veel gebracht hebben. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct gaan werken als fysiotherapeut en in de jaren die daarop volgden ben ik dit blijven doen in combinatie met de functie van personal trainer.

Toch reikten de ambities nog wat verder en sinds 1 augustus 2019 mag ik mij de trotse eigenaar van Halderberge Vitaal noemen. En gelukkig betekent het hebben van een eigen bedrijf voor mij niet dat ik nu de hele week op kantoor achter een bureau zit om het bedrijf te runnen, maar ben ik – samen met mijn mooie team – actief op de vloer als personal trainer, small group trainer, spinninginstructeur en natuurlijk fysiotherapeut.

Vanzelfsprekend is Halderberge Vitaal een heel groot onderdeel van mijn leven en heel veel vrije tijd is er daarnaast niet, maar de vrije tijd die ik heb, breng ik het liefst door in en rond het huis. Het allerliefst ben ik bezig in mijn tuin; wederom een inspanning, maar voor mij vooral een stuk ontspanning. Daarnaast geniet ik graag met mijn vrouw van een heerlijk hapje en drankje.

Lars Pot

Mijn lessen

[ttbase_event_grid categories=”personal” excerpt=”false”]