Wij gaan weer beginnen!

Heb jij de persconferentie op 6 mei ook gezien? Wij wel! En wij hebben gehoord dat we weer mogen beginnen! Weliswaar met lessen in de buitenlucht, maar hé… laten wij nou net een mooie parkeerplaats hebben waar ruimte genoeg is om 10 personen per keer te laten trainen! Wij zijn ontzettend blij dat wij jullie (op gepaste afstand) allemaal weer mogen verwelkomen op ons buitenterrein, want we hebben jullie écht gemist!

Wij zijn achter de schermen heeeeel hard aan het werk om een goed en passend rooster in elkaar te draaien, waarover wij jullie snel meer zullen informeren! Wat je in elk geval kunt verwachten zijn al onze vertrouwde groepslessen (Bodypump, Bodystep, Attack, Sh’Bam, etc.), FIT30 en Small Group training. Nieuw op ons rooster zal de BOOTCAMP én de hardlooptraining zijn!

Hou je Halderberge Vitaal app (Virtuagym) goed in de gaten, want hier zul je z.s.m. het volledige
rooster terug kunnen vinden! 🙂

Wij zijn strijdbaar; jij ook?!

Gelukkig hebben veel branches en beroepsgroepen gisteravond tijdens de persconferentie wel goed nieuws gekregen over het op (zeer) korte termijn weer mogen openen van de deuren. Helaas is onze branche er daar niet 1 van. Hoewel dit nieuws voor ons een flinke en ook onverwachtse klap is, zijn we strijdlustig! Ondanks dat de datum 1 september genoemd is, gaan wij ervan uit dat wij onze deuren absoluut eerder weer voor jullie mogen openen!

Onze brancheorganisatie, NL Actief, heeft de volgende brief met ons gedeeld, die wij ook graag met jullie als onze leden delen. Lees hier meer..

Tot volgende week!

De kinderlessen zijn afgelopen week gelukkig weer begonnen, heerlijk in de buitenlucht! Het was al een genot om hier in elk geval weer mee te mogen start, maar hopen jou volgende week ook weer gewoon te mogen zien! De goedkeuring van de gemeente Halderberge hebben we in elk geval al binnen.
Dus, ben jij erbij? Wij zien je volgende week heel graag net als op de foto (met iets meer afstand) buiten, tijdens jouw favoriete les, met al onze favoriete leden, samen sportend én werkend aan een goede gezondheid!

Hopelijk tot snel allemaal!

Sportieve groet,
Team Halderberge Vitaal